Tur nr 20 til Thailand

Har hatt et aldri så lite jubileum denne friperioden her, er nå i ferd med å avslutte min 20.ende tur til Thailand.

Turen startet 26 aug fra Gardermoen med mitt favoritt flyselskap Thai Airways, etter å ha prøvd litt forskjellige flyselskaper til og fra Bangkok er dette det beste for meg som sokner til Oslo Lufthavn.

Var en kjapp tur til Pattaya første helga og fikk hilst på litt kjentfolk i Kåres Partybar, det har også vært ganske bra vær de to første ukene. Den siste uka har regnet vært mer hyppig og tendenser til oversvømte gater her i Bangkok når det har regnet som verst.

Helg nummer to reiste vi til Hua Hin, det var min første tur dit så jeg så frem til det. Leide bil her i nabolaget med Sixt.com som er en internasjonal aktør. Jeg valgte en helt ordinær Toyota Vios med automatgear+ GPS. Dette var også første gang jeg skulle kjøre bil i Bangkok helt på «egen hånd» og GPS var nok et klokt valg  😉 Både kjøring til og fra Hua Hin gikk veldig bra bortsett fra et par glipp, men GPS`en geleidet oss fint videre til dit vi skulle.

Hua Hin 

Hadde som sagt aldri vært i Hua Hin før og booket egentlig et litt tilfeldig hotell i sentrum av byen, Royal Pavilion Hua Hin heter det. Hotellet skuffet ikke, var nok høyere standard på det enn jeg hadde trodd på forhånd. Pris for en weekend i en deluxe suite m/frokost var 2250 Baht pr døgn(ca 425 Kr)

Hadde bra fasiliteter, parkering, lite basseng, bar/restaurant på taket, spa/massasje avd og et lite trenings studio. Frokosten var også god med mye å velge i, ble god og mett begge dagene 🙂

Helg nummer tre ble tilbragt hjemme i Bangkok uten de helt store utskeielsene, en liten tur ut på byen og spiste god middag begge kveldene ble det dog.

Nå i skrivende stund er det ikke lenge før jeg skal pakke litt da avreise tilbake til Oslo skjer litt etter midnatt lokal tid her i Thailand. Hører rykter om 10 grader og regn på Østlandet så huttetu sier jeg bare. Godt det er bare tre uker til neste tur til Thailand 😀

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.