Honda CRF250L

For vel to år siden kjøpte jeg ny motorsykkel og valget var den gang en rimelig og driftsikker sykkel som bare går og går 😉 Den lille CRFèn har ikke skuffet i så måte, den har vært flott til mitt bruk som hovedsakelig har vært nyttekjøring da jeg ikke har bil, i tillegg til småturer her på Østlandet. 

Tenkte jeg skulle liste opp litt modifikasjoner som jeg har gjort med den siden den var ny. 

1: Bagasjebrett var vel det første jeg kjøpte, fant et på en nettbutikk i Thailand. Bestilte og kjøpte mens jeg var i Thailand, kosta ca 1000 THB noe som er meget overkommelig.  

Bagasjebrett til Honda CRF250L

2: Neste innkjøp var hand guards også i Thailand på en sjappe i Bangkok, original copy så jeg ga vel under 1000 THB for de også. Måtte modifisere litt på den som sitter på gasshånden slik at kablene løper fritt. 

Hand guards CRF250L

3: Neste oppgradering var en toppboks fra Shad, en 40 liters cargoversjon. Også den kjøpt i Bangkok for den nette sum av 4000 THB(1000 NOK). Veldig fornøyd med den, rommer lett en velfylt handlepose fra butikken 🙂 

Honda CRF250L med Shad Cargo SH40

4: Ny vindskjerm montert på i forrige måned, var ikke helt fornøyd med den gamle Spitfire skjermen. Den nye er produsert i Tyrkia, selger er inpreda på Ebay, pris var 84 USD. Ser bedre og mer adventure-aktig ut.

CRF250L vindskjerm

Share this post