Honda CRF250L

Sist oppdatert 25.03.2021

I juli 2016 kjøpte jeg ny motorsykkel og valget var den gang en rimelig og driftsikker sykkel som bare går og går 😉 Den lille CRFèn har ikke skuffet i så måte, den har vært flott til mitt bruk som hovedsakelig har vært nyttekjøring da jeg ikke har bil, i tillegg til småturer her på Østlandet. 

Tenkte jeg skulle liste opp litt modifikasjoner som jeg har gjort med den siden den var ny. 

1: Bagasjebrett var vel det første jeg kjøpte, fant et på en nettbutikk i Thailand. Bestilte og kjøpte mens jeg var i Thailand, kosta ca 1000 THB noe som er meget overkommelig.  

Bagasjebrett til Honda CRF250L

2: Neste innkjøp var hand guards også i Thailand på en sjappe i Bangkok, original copy så jeg ga vel under 1000 THB for de også. Måtte modifisere litt på den som sitter på gasshånden slik at kablene løper fritt. 

Hand guards CRF250L

3: Neste oppgradering var en toppboks fra Shad, en 40 liters cargoversjon. Også den kjøpt i Bangkok for den nette sum av 4000 THB(1000 NOK). Veldig fornøyd med den, rommer lett en velfylt handlepose fra butikken 🙂 

Honda CRF250L med Shad Cargo SH40

4: Ny vindskjerm montert på i forrige måned, var ikke helt fornøyd med den gamle Spitfire skjermen. Den nye er produsert i Tyrkia av GP Kompozit, selger er inpreda på Ebay, pris var 84 USD. Ser bedre og mer adventure-aktig ut.

CRF250L vindskjerm

5: Tutoro chain oiler, en enkel, genial og automatisk kjedesmører.

https://www.tutorochainoiler.com/

Man justerer dryppmengden med en liten nåleventil på beholderen. Den drypper bare olje på kjedet når sykkelen er i bevegelse, det er vibrasjon som sørger for att oljen siger nedover i slangen til utløpet som i mitt tilfelle er lagt nær framdrevet. Så Tutoro funger uten hjelp av strøm eller vakuum i motsetning til noen andre konkurrenter på markedet 😉
Jeg fjernet forøvrig verktøyboksen for å plassere kjedesmøreren der, synes det ble den beste plasseringen.

6: Ram Mounts, en meget grei mobilholder. Man kan bygge den slik som man vil nærmest, jeg valgte X-GRIP som holder mobilen i et solid grep. Den har ihvertfall hold fast med min kjørestil 😉
Selges flere steder, jeg fant de delene jeg trengte på min lokale Clas Ohlson butikk.

Ram Mounts

7: Gear shift indikator, kjøpt på Ali Express til en rimelig penge. Plugget den i en utility kontakt på høyre side bak dekselet ved radiatoren. Synes den er veldig grei å ha der.

8: «Sko» til sidestøtta, greit å da en av og til parkerer på mykt underlag. GP Kompozit er produsenten av den også.

Side stand extension

Ble solgt 01.01.2021 og ny sykkel ble innkjøpt et par uker senere, mer om det i en ny post 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.