Hipp hipp hurra!

Gratulerer til meg selv sier jeg bare da jeg har opprettet denne personlige bloggen på min selveste 45 års dag 😀

Nå har jeg drevet i ca 4 og et halvt år som webmaster på forskjellige egne web prosjekter, men dette er første gang jeg tar steget ut med en egen blogg som skal handle om litt mer private ting og meninger jeg ellers har.  Jeg er jo en del ute og farter mellom jobb offshore, boligen i Oslo og til mitt andre hjemland Thailand der jeg det siste året har oppholdt meg mest i Bangkok. Derfor vil nok denne bloggen bli oppdatert med litt ujevne mellomrom vil jeg tro.

Er i skrivende øyeblikk i Bangkok, men det blir en rolig feiring, en liten tur på kino i kveld blir det 😉

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.