Tiden går….

Plutselig er man kommet til midten av november så tiden går fort gitt, snart 2 mnd har gått siden siste innlegg.

Hva har så skjedd? Jo, en tur på jobb i havet med en påfølgende reise til Thailand og tilbake igjen på ny jobbperiode. Denne perioden er nå snart over og mandag går turen nok en gang østover med TG 955 🙂

Koh SametForrige tur til Thailand ble litt preget av regntiden og dårlig vær. Men ikke verre enn att vi tok sjansen på og reise en tur til Koh Samet som ligger litt sør på østkysten av Thailand. Hadde booket på forhånd et 2 dagers opphold på Vongdeuan Beach Resort, der bodde vi i en ganske grei bungalow ikke så langt i fra stranda. Den andre dagen på øya ble preget av ganske kraftig regnvær en periode så vi ble værfast på en restaurant en god stund.

Jeg hadde ikke vært på  Koh Samet tidligere så etter hva jeg erfarte på denne turen så var det i grunn nok med to overnattinger der. Passer best for avslapning, strandliv og gode middager på strandrestauranter om kvelden.

Ellers på denne Thailandsturen var jeg kun i Bangkok og tiden gikk med til dagligdags sysler. En av mine sysler er som kjent å være webmaster eller hva man skal kalle det 🙂 Kom tilfeldigvis over et domene som var til salgs, på dette domenet var det tidligere mye aktivitet og jeg kjente godt til det fra før. Tok kontakt med eieren og han ga meg et greit tilbud og jeg slo til og kjøpte det.

Det tok noen dager før domenet ble overført og alt var klart til att jeg kunne begynne å jobbe med det. Nettsiden heter Blopp.no og er slags portal for bloggere og nettsideeiere der man kan få lagt inn siden sin.

Planen er å videreføre det konseptet som var der før, slet en del med feeden fra de bloggene som var lagt til, men etter ganske mye prøving og feiling fikk jeg det til. Så nå gjenstår det å legge inn de sidene som var der tidligere og som fortsatt lenker inn til Blopp.no . Den forrige eieren hadde faktisk mer enn 500 blogger/nettsider inne der før så det vil ta en del tid og sjekke/kvalitetssikre alle sammen før de blir lagt inn på nytt. Men jeg tar det litt i ny og ne.

I skrivende øyeblikk er det bare ett nattskift igjen og 4 uker fri, jippi 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.